Uncategorized

Telefon från Meizu läcker med extremt mycket skärmyta

Under gårdagen har en ny telefon från Meizu läckt ut på nätet som visar en smartphonedesign jag inte tidigare sett. Telefonen ser nämligen ut att bestå av 99% display på framsidan. 


Om bilden nedan är äkta skulle det betyda att Meizu 15 Plus skulle sakna en främre kamera, något som skulle vara konstigt men å andra sidan lite fräckt. Det eftersom alla dagens smartphones är utrustade med främre kameror, kameror jag i alla fall inte använder mig av. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...