Uncategorized

Rykte: Xiaomi Mi Max 3 får en 7 tumsskärm i formatet 18:9

Xiaomi kommer antagligen inom kort presentera företagets nya phablet Mi Max 3. Men istället för som sina föregångare, Mi Max och Mi Max 2, sägs det att Max 3 kommer få en något större display. 


Enligt källan kommer Mi Max 3 vara utrustad med en 7 tumsskärm med Full HD-upplösning tillsammans med det avlånga formatet 18:9. Under huven sägs mobilen erbjuda processorn Snapdragon 660, antingen med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne eller med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen sägs också komma med Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...