Uncategorized

Pate Lau bekräftar: OnePlus 5 kommer få Android 9.0

OnePlus är ett företag som hittills varit tidiga ut med avslöjanden gällande kommande uppdateringar till företagets mobiltelefoner. 


 Nu har en av OnePlus grundare, Pate Lau, avslöjat att man satsar på att uppdatera OnePlus 5 till Android 9.0. Således innebär det antagligen att OnePlus 5T också kommer uppgraderas till Android 9.0. Dock ligger detta antagligen långt fram i tiden eftersom Android 9.0 ännu inte presenterats. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...