Uncategorized

Xiaomi Mi 7 kommer få Snapdragon 845 och edge-display

Xiaomi kommer troligtvis under april-månad offentliggöra företagets nya flaggskepp Mi 7. Redan nu kan detaljer kring telefonen läckt ut på nätet! 


Enligt källan kommer Xiaomi Mi 7 få en 6,01 tums stor display med Quad HD-upplösning och formatet 18:9. Under huven förväntas processorn Snapdragon 845 sitta tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Mobilen sägs också få dubbla kameror på baksidan och Android 8.0 Oreo direkt ur lådan. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...