Uncategorized

Kan det här vara Huawei P11?

Huawei kommer med största sannolikhet presentera företagets nya flaggskeppsmobiler P11 och P11 Plus på ett event i Barcelona någon gång i februari. 


Läckorna har inkommit på löpande band gällande Samsung Galaxy S9 och S9+. Jag misstänker att bilden nedan är en start på en ryktesvåg gällande Huawei P11. Av bilden att döma kommer P11 få samma ”läpp” på framsidan. Något som också är intressant är att P11 ser ut att få tre kameror på baksidan.Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...