Uncategorized

Inget Project Treble till Samsung Galaxy S8, S8+ och Note 8

Det har sagts att Samsung skulle uppdatera Samsung Galaxy S8, S8+ och Android 8.0 tillsammans med Project Treble. Så ser fallet däremot inte ut att bli. 


Enligt uppgifter har Samsung stött på problem med Project Treble till Galaxy S8-telefonerna och Galaxy Note 8. Project Treble är en funktion som innebär att telefoner med denna tjänst kommer få uppdateringar snabbare än tidigare. När Samsung kommer implementera Treble till S8, S8+ och Note 8 är just nu oklart.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...