Uncategorized

Klart: Samsung Galaxy S9 och S9+ får mindre bezels än sina föregångare

Samsung kommer den 26e februari hålla ett event där företaget kommer visa upp nya smartphones. Troligtvis handlar det om Galaxy S9 och S9+ med tanke på alla läckor på enheterna som cirkulerat den sista tiden. 


Den nyaste bilden på enheternas skärmar bekräftar att Samsung Galaxy S9 och S9+ kommer få lika stor bezel som sina föregångare på toppen (ovanför skärmen). Däremot ser det ut som att Galaxy S9 och S9+ kommer få mindre bezel under displayen. Enligt mig är ”läppen” på iPhone X extremt irriterande så jag är glad över att Samsung inte väljer att gå efter Apple på designfronten.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...