Uncategorized

Face ID kan ej användas för familjeköp på iPhone X

Face ID är en helt ny upplåsningsmetod för mobiltelefoner (som faktiskt fungerar). Nu har ett litet problem upptäckts med funktionen. 


För att köpa valfritt innehåll på App Store fungerar det klockrent att identifiera köpet med Face ID. Det verkar däremot inte som att man kan identifiera ett familjeköp med Face ID. Enligt Apple är förklaringen till detta att barn av misstag inte ska kunna köpa sina spel så enkelt. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...