Uncategorized

Snapdragon 670 läcker – uppföljaren till Snapdragon 660 kan vara nära

Qualcomm Snapdragon 660 är en riktigt kraftfull processor, trots att chippet sitter i ”medelmåttiga” Androidmobiler. Nu verkar det som att Qualcomm har en uppföljare på gång till processorn. 


Jag misstänker att uppföljaren till Snapdragon 660 kommer kallas för Snapdragon 670. Under dagen har har en enhet, troligtvis med det nya Snapdragon 670-chippet, påträffats på nätet. På det här sättet kan man se vilka komponenter Snapdragon 670 kommer orka med. 
Enligt källan kommer enheter med Snapdragon 670 få 4 eller 6 GB RAM tillsammans med 64 GB inbyggt minne. Mobilerna med det nya chippet ska vidare kunna få Quad HD-upplösta displayer och dubbla bakre kameror. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...