Uncategorized

Här är den riktiga iPhone X-kopian

Apple är riktiga trendskapare. Det finns alltid märken (framförallt kinesiska) som tar efter saker så som designen på Apples prylar. 


Det ser till exempel ut som att Bluboo kommer presentera en motsvarighet till iPhone X inom kort. Modellen kallas för Bluboo X också sägs erbjuda en 5,99 tumsskärm AMOLED-display med Full HD+ – upplösning. Vidare sägs telefonen få dubbla 21 MP-kameror på dess baksida och ett 5500 mAh-batteri. Men framförallt liknar den iPhone X mycket och kommer antagligen sakna en fingeravtrycksläsare.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...