Uncategorized

Vissa Galaxy Note 8-enheter vägrar starta vid 0% laddning

Med Samsung Galaxy Note 7 hade Samsung en hel del problem. Så pass stora problem att företaget fick dra tillbaka samtliga exemplar av mobilen. Nu har ett stort problem rapporterats gällande Note 8. 


Vissa användare har noterat att Galaxy Note 8 vid 0% laddning vägrar att ta laddning och starta upp på nytt. Enligt källan är problemet inte mjukvarurelaterat utan hårdvarurelaterat. Så om du äger en Galaxy Note 8 rekommenderar jag dig inte att ladda ur den.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...