Uncategorized

Huawei P11 Lite läcker – ser ut som iPhone X

Under fredagen har Huaweis kommande mellanklasstelefon P11 Lite läckt ut på nätet. Telefonen kommer troligtvis visas upp tillsammans med P11 och P11 Plus i februari. 


Av bilden nedan att döma kommer Huawei P11 Lite få en design som påminner mycket om den designen som iPhone X har. Jag tror att Huawei ersatt hemknappen med ett gäng svepgester. Fingeravtrycksläsaren ser också den ut att ha tagits bort till förmån för en mer avancerad Face ID-kamera.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...