Uncategorized

Leagoo S9 sägs få en fingeravtrycksläsare under displayen

Det börjar komma fler och fler metoder för att låsa upp mobilen. Den senaste metoden innebär att du kan låsa upp mobilen med ansiktet. Men nu sägs fingeravtrycksläsarna gå in i nästa fas. 


Enligt uppgifter kommer Leagoo S9 bli en av de första mobilerna att erbjuda en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen. Enligt källor kommer Leagoo offentliggöra S9 tidigt nästa år, vilket antagligen kommer göra Leagoo S9 till en av de första mobilerna på marknaden med en läsare under displayen.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...