Uncategorized

ASUS ZenFone 5 Lite dyker upp på nätet

Förra året släppte ASUS fler telefoner än vad man gjort tidigare år. 2018 ser inte ut att bli ett undantag. En ny telefon från företaget har dykt upp på nätet. 


Telefonen kallas för ASUS ZenFone 5 Lite och ska enligt källan vara utrustad med en massiv 6 tumsskärm (förhoppningsvis med Full HD – upplösning). Enligt samma källa kommer mobilen dessutom innehålla ett chipp från Qualcomm, vilket innebär att sannolikheten är stor att den kommer till Sverige 😀 
Enligt källan kommer ASUS presentera denna modell någon gång i mars. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...