Uncategorized

Uppgift: 5G kommer sitta i smartphones om ett år

Hittills har det inte visats upp någon telefon som är förberedd för framtida 5G-nät. Nu sägs det att en tillverkare snart är redo att ta steget ut i 5G-världen. 


Enligt en källa kommer kinesiska ZTE presentera företagets första smartphone med stöd för 5G-uppkoppling i början på nästa år. 5G-nätverken håller fortfarande på att utvecklas, så personligen känner jag osäker till uppgifterna, men jag hoppas givetvis på att jag har fel.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...