Uncategorized

Rykte: Xiaomi Mi 7 får 92% display-yta på framsidan

Xiaomi kommer troligtvis någon gång i april presentera företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi 7. Men redan nu kan specifikationer till mobilen läckt ut på nätet. 


Enligt källan kommer Xiaomi Mi 7 få en skärmyta på hela 92%. Om uppgifterna stämmer är det nästan ett måste att Mi Mix 3 får en skärmyta på i alla fall 98% för att göra namnet på telefonen påmint. Enligt källan kommer Mi 7 dessutom vara utrustad med Snaodragon 845.

DEM BEZELS! 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...