Uncategorized

Kan det här vara nästa 18:9-telefon från Xiaomi?

Det ser ut som att kinesiska Xiaomi är i farten igen. Den här gånger ser det ut som att tillverkaren kommer offentliggöra en ny smartphone med formatet 18:9. 


Av bilden nedan att döma kommer mobilen heta Xiaomi Mi 6X och bland annat vara utrustad med en display på 6″ i formatet 18:9, vilket skulle innebära att mobilen skulle bli dubbelt så hög som bred. Vidare kan vi se att Mi 6X ser ut att få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...