Uncategorized

Kommer LG presentera rosa LG G6 som huvudobjekt på MWC?!

LG presenterade i början på förra året företagets flaggskeppsmobil LG G6. En mobil det kunde gått mycket bättre för. 


Bilder har under gårdagen läckt ut på en rosa version av LG:s nuvarande flaggskepp i G-serien, LG G6. Vi kan se att mobilen kommer få en rosa baksida med en svart framsida. LG har som sagt inte offentliggjort mobilen i den nya kulören, så det är fullt möjligt att LG bara kommer presentera LG G6 i rosa som ”huvudobjektet” på MWC som drar igång nu i februari.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...