Uncategorized

Moto kommer offentliggöra ny upplaga av Moto X4 nästa månad!

I slutet av februari går den gigantiska prylmässan MWC av stapeln i Barcelona, Spanien. Ett gäng tillverkare kommer medverka på mässan, bland annat Motorola Moto. 

Moto har under dagen avslöjat att företaget kommer offentliggöra en ny smartphone, eller i alla fall en telefon som företaget har ute på marknaden men med uppgraderade specifikationer. Den nya varianten av Moto X4 kommer få nya processorn Snapdragon 636 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...