Uncategorized

Xiaomi Mi 6X dyker upp i det vilda

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya mobil Xiaomi Mi 6X. Nu har mobilen dykt upp på bilder, som mycket riktigt visar att Xiaomi kommer släppa ännu en 18:9-mobil. 


Av bilderna nedan att döma kommer Xiaomi Mi 6X få fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan. Vidare kan vi se att mobilen kommer få formatet 18:9 och att Xiaomi Mi 6X kommer få dubbla bakre kameror. Mi 6X förväntas dessutom bli tillverkarens första mobil ut med det egengjorda chippet Surge S2.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...