Uncategorized

Meizu 15 Plus läcker – häftigaste telefonen på marknaden!

Det ser ut som att kinesiska Meizu kommer presentera nya telefoner inom kort. Under kvällen har 15 Plus fastnat på bild. 


Telefonen har utrustats med dubbla kameror på dess baksida tillsammans med ett gäng LED-blixtar. Det ser ut som att Meizu 15 Plus kommer få väldigt mycket display-yta på framsidan tillsammans med en liten kant på toppen med alla tillhörande sensorer. Dessutom misstänker jag att mobilen kommer få fingeravtrycksläsaren inbakad i displayen.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...