Uncategorized

Sharp presenterar Android One-mobilen S3

Sharp har under gårdagen presenterat en ny mellanklassmobil med ett rent gränssnitt baserat på Android One. Telefonen kommer dessutom bli tillgänglig i fyra färger, svart, grönt, rosa och vitt. 


Skärmen är 5 tum stor med Full HD-upplösning, panelen som skyddar displayen är av IGZO-typ. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 430 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera medans framsidan pryds av en 5 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 2700 mAh-batteri, en USB Type C-kontakt och Android 7.1 Nougat från start.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...