Kategorier
Okategoriserad

Officiella fodral till Samsung Galaxy S9-mobilerna läcker

Den 25e smäller det! Så sjunger Magnus Uggla i en av sina låtar och det är även då (den här månaden) som Samsung kommer offentliggöra sina nya mobiler i Galaxy S-serien. 


Nu har ett företag visat upp ett gäng officiella skal och fodral som kommer släppas till Galaxy S9 och S9+. Vi ser att mobilerna kommer få sina fingeravtrycksläsare placerade under kamerorna. S9+ kommer få dubbla kameror på baksidan medans S9 kommer få en kamera på baksidan.

Det ser dessutom ut som att bägge telefoner kommer få samma yttermått som sina föregångare Galaxy S8 och S8+.

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.