Uncategorized

LG V30 – en av förra årets mest underskattade produkter?

LG har gjort en hel del urusla produkter genom åren, men förra året, alltså 2017, tyckte jag verkligen att företaget levererade. 


Unbox Therapy har nyligen tagit sig en titt på LG V30. Han tycker LG skapat en riktigt bra mobil med en superhäftig kamera, ett snabbt gränssnitt och en bra design. LG marknadsför V30 väldigt mycket för telefonens ljudegenskaper, något Lewis har åsikter kring då han bara tycker att högtalaren är medelmåttig samt att DAC:en inte levererade vad han förväntade sig.

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...