Uncategorized

Så här kan Huawei P20 se ut – har tre kameror på baksidan

Den 27e mars kommer Huawei presentera företagets nya flaggskeppsmobiler i P-serien. Det rör sig om Huawei P20 och P20+. Nu kan två bilder ha läckt ut på nätet. 


Huawei P20 kommer troligtvis få en hemknapp placerad på framsidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare inbakad i denna. Det ser dessutom ut som att mobilen kommer få lite bezel ovanför skärmen för diverse sensorer. Mobilen ser dessutom ut att få tre kameror.

Om vi istället kollar in P20+ så ser det ut som att mobilen kommer få en ”läpp” på toppen som liknar den som Apple använt sig av i iPhone X. Vi finner även här tre bakre kameror.

Huawei P20 

Huawei P20 Plus 

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...