Uncategorized

ASUS Zenfone 5 Lite fastnar på bild – är utrustad med fyra kameror

ASUS kommer inom kort presentera nya mobiltelefoner. Dels sägs det att företaget kommer presentera en Zenfone 5 och även en Zenfone 5 Lite. 


Av bilden nedan att döma kommer mobilen få formatet 18:9. På baksidan kommer dubbla 16 MP-kameror sitta medans vi på framsidan hittar dubbla 20 MP-kameror. Det är ovanligt att en tillverkare tar och utrustar en smartphone med högre megapixelantal på framsidan men det blir allt vanligare.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...