Uncategorized

”Riktig” bild läcker på Huawei P20

Huawei kommer den 27e mars offentliggöra en ny trio telefoner i form av P20, P20 Plus och P20 Lite. Nu har Huawei P20 läckt ut på en ”riktig” bild. 


Bilden visar mycket riktigt att Huawei tagit en hel del inspiration från Apple när man utvecklat P20 då telefonen har en ”läpp” på framsidan. Dessutom ser det ut som att telefonen kommer få en liten dö-yta precis under displayen. Huawei P20 kommer också få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...