Uncategorized

Kan det här vara ZTE Axon 9?

Det ser ut som att ZTE kommer offentliggöra en ny telefon inom kort. Enligt uppgifter rör det sig om en uppföljare till Axon 7S. 


Enligt källan kommer Axon 9 få en 6 tumsskärm med Quad HD – upplösning i formatet 18:9. Under huven sägs processorn Snapdragon 845 sitta tillsammans med 6 GB RAM med antingen 128 eller 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 20 MP-sensorer medans vi på framsidan hittar dubbla 13 MP-kameror.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...