Uncategorized

Ny telefon från Sony dyker upp på nätet – är troligtvis Xperia XZ2

Sony kommer hålla ett event på den stora teknikmässan MWC som drar igång i slutet av den här månaden. Nu har en enhet med processorn Snapdragon 845 dykt upp på nätet.  


Enheten kommer få upplösningen 2160 x 1080 pixlar, något som innebär att mobilen kommer få formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen ser ut att få dubbla 12 MP-kameror på baksidan och en främre 15 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att mobilen kommer komma med Android 8.0 Oreo från start. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...