Uncategorized

Essential har bara sålt 90 000 Essential Phones sedan släppet

Essential är vid det här laget ett välkänt mobilmärke för oss insatta. Nu har företaget berättat hur många exemplar av företagets första mobil man faktiskt sålt. 


Det visar sig att Essential endast sålt 90 000 exemplar av mobilen Essential Phone sedan den släpptes på marknaden för cirka 6 månader sedan. Det har varit rejäl turbulens i företaget då bland annat Andy Rubin valde att hoppa av företaget i drygt två veckor. Så jag känner mig därmed osäker på om Essential kommer presentera någon uppföljare till sin första mobil.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...