Uncategorized

Tips: vinn en OnePlus 5T Lava Red

Jag vill tipsa er läsare om att Swedroid under dagen lagt ut en tävling där vem som helst som deltar (jag kommer inte delta då jag redan har en OnePlus 5T Lava Red 🌝) . 


Tävlingen går ut på att man dels ska svara på frågan: när lanserade OnePlus sin första mobil och sedan ska man även fylla i en knivig motivering om varför just du ska vinna denna charmiga mobil från OnePlus. Det kan hända att jag kommer köra en liknande tävling (med samma upplägg) i framtiden. Håll ögonen öppna på bloggen!

Tävlingen hittar ni här.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...