Uncategorized

Klart: Xperia XZ2 Premium kommer drivas av Android 8.1

Sony kommer presentera nytt på MWC-mässan som drar igång i slutet på den här månaden. Nu har nya uppgifter gällande Sonys kommande flaggskepp läckt ut på nätet. 


Det är nui klart att mobilen kommer få en 18:9-display med 4K-upplösning. Antagligen kommer enheten få en skärmstorlek på 5,7″. Under huven kommer vi å andra sidan hitta processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 18 MP-kamera och en sekundär 12 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 13 MP-kamera.

I övrigt ser det ut som att mobilen kommer få ett 3430 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo direkt från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...