Uncategorized

Bilder på Moto G6 Play och G6 Plus läcker ut

Under gårdagen rapporterade jag om att en bild på nya Moto G6 hade läckt ut på nätet. Nu har två bilder på Moto G6 Play och G6 Plus läckt ut på nätet. 


Om vi börjar med Moto G6 Play så ser vi att mobilen kommer få en 5,7 tumsskärm i formatet 16:9 med HD-upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 430 tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Om vi istället tar en titt på Moto G6 Plus så kommer mobilen få en 6 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 630 tillsammans med upp till 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en enkel 16 MP-kamera.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...