Uncategorized

Nästa telefon från HTC kallas för Desire 12 – har formatet 18:9

Det ser inte ut som att HTC kommer hålla något event på teknikmässan MWC. Däremot kommer tillverkaren med största sannolikhet hålla ett event strax efter MWC. 


För några dagar sedan dök det upp en enhet från HTC som kallades för HTC Breeze. Nu påstås det att HTC har en mellanklasstelefon på gång med namnet HTC Desire 12, och antagligen är det Breeze det handlar om. Telefonen förväntas få formatet 18:9 tillsammans med 16 GB ROM och 2 GB RAM.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...