Uncategorized

Rykte: OPPO presenterar nytt flaggskepp i maj

Det ser ut som att OPPO kommer presentera en ny flaggskeppsmobil inom kort. Enligt källor rör det sig om en uppföljare till OPPO Find 7. 


Enligt källan kommer OPPO:s nya mobil kallas för OPPO Find 9. OPPO Find 7, vilket är tillverkarens nuvarande flaggskeppsmobil, presenterades 2014, så det är hög tid för en uppföljare kan jag tycka. Enligt källan kommer OPPO Find 9 få processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Mobilen sägs vidare få en bakre 20 MP-kamera och ett batteri på 4110 mAh.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...