Uncategorized

Specifikationerna läckta till HTC Desire 12

HTC kommer inom kort hålla ett event där företaget kommer presentera en ny instegsmodell. Mobilen kallas för HTC Desire 12 och kommer bland annat erbjuda formatet 18:9. 


Telefonen kommer att få en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi en processor från MediaTek tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 12 MP-kamera medans vi på framsidan hittar en 5 MP-kamera. I övrigt har mobilen fått stöd för dubbla SIM-kort, ett 2730 mAh-batteri och Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...