Uncategorized

Rykte: Xiaomi Blackshark är en utmanare till Razer Phone

När Razer presenterade telefonen Razer Phone var det många medier som reagerade på att Razer hade skapat en riktigt bra och kraftfull mobil för gaming. Nu ser det ut som att Xiaomi kan ha en utmanare på gång.


Det ser ut som att mobilen kommer få en Full HD+ – upplöst display med bildförhållandet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Telefonen ser slutligen ut att komma med Android 8.0 Oreo från start. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...