Uncategorized

Rykte: Xperia XZ2 Compact presenteras på MWC

Under gårdagen postade Sony sin första teaserbild för företagets kommande flaggskepp Xperia XZ2. Det ser även ut som att Sony kommer presentera en Xperia XZ2 Compact. 


Enligt Swedroid kommer vanliga Xperia XZ2 få en 5,8 tumsskärm i formatet 18:9 med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Om vi kollar in XZ2 Compact så ser det ut som att mobilen kommer få en 5 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Insidan sägs vara densamma som hos XZ2. Bägge mobiler sägs tyvärr sakna hörlursuttaget, men som ”bonus” ser det ut som att Sony flyttat fingeravtrycksläsarna från långsidan till baksidan på mobilerna. 

(function () {
var s = document.createElement(”script”);
s.type = ’text/javascript’;
s.async = true;
s.src = ’//tcd.tourn.se/live/js/autoload.min.js’;
var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...