Uncategorized

Sony kommer ”visa upp en överraskning” på MWC

Sony har under kvällen hypat upp stämningen ytterligare inför företagets kommande MWC-event där man berättar att man ”kommer visa upp en överraskning” på MWC. 


Företaget kommer till 99,9% offentliggöra de nya flaggskeppen Xperia XZ2 och XZ2 Compact, men Sony har dessutom berättat att företaget kommer visa upp en tredje enhet. Jag har ingen aning om vad det rör sig om, men jag misstänker Xperia XZ2 Premium. 
Vad tror ni? Lämna gärna en kommentar, och, trevlig fredag 😃

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...