Uncategorized

Xiaomi testar Android 8.0 Oreo till Mi5 och Mi Mix

Xiaomi har sedan en tid tillbaka skickat ut en betaversion av Android 8.0 Oreo till flaggskeppen Mi6 och Mi Mix. Det verkar däremot inte som att tillverkaren glömt bort sina gamla flaggskepp. 


Enligt en källa arbetar Xiaomi på en betauppdatering av Android 8.0 till Xiaomi Mi6 och Xiaomi Mi Mix. Det lär ta tid för Xiaomi att få ut uppdateringen till mobilerna eftersom Xiaomi inte är kända för att vara snabba ut med uppdateringar, men jag hoppas jag har fel.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...