Uncategorized

Är det här Xperia XZ2 Compact?

Under gårdagen skrev jag om en bild där motivet föreställde Xperia XZ2. Nu har flera bilder läckt ut på Sonys kommande minsting Xperia XZ2 Compact. 


Vi kan se att XZ2 Compact liksom sin större broder kommer få formatet 18:9. Det som inte är lika tilltalande är att telefonen ser ut att få ännu större bezels. Fingeravtrycksläsaren sitter placerad på baksidan och telefonen ser ut att bli tillgänglig i färgerna svart, grön, rosa och vit.

Xperia XZ2 och XZ2 Compact presenteras under morgondagen.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...