Uncategorized

Bild visar den trådlösa laddningen till Xperia XZ2

Sony kommer på måndag hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de två nya flaggskeppen Xperia XZ2 och XZ2 Compact. 


Av bilden jag postade under gårdagen att döma kommer Xperia XZ2 få en baksida i glas. Detta är en sak Sony kommer utnyttja till fullo då tillverkarens nya flaggskepp Xperia XZ2 kommer vara utrustad med trådlös laddning. I och med det ser det också ut som att tillverkaren kommer lansera sin första trådlösa laddare.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...