Uncategorized

Här är världens första smartphone med Android Go

Android Go är ett operativsystem från Google som är tänkt att driva mobiler som inte har en så kraftfull hårdvara. Nu har Alcatel visat upp världens första mobil med det nya operativsystemet. 


Telefonen har fått en 5,3 tumsskärm med upplösningen 960 x 480 pixlar i formatet 18:9. Under huven hittar vi en fyrkärnig processor från MediaTek tillsammans med 1 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Det intressanta med Alcatel 1X är att luren kör Android Go, något som antagligen innebär att enheten kommer kännas betydligt rappare än en motsvarande enhet som kör ”vanliga” Android som operativsystem.

Bild: The Verge 

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...