Uncategorized

Här är ZTE Blade V9

ZTE har under eftermiddagen offentliggjort en ny telefon vid namn ZTE Blade V9. Den här telefonen har en mycket reflekterande baksida.

Telefonen har fått en 5,7 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 450 tillsammans med antingen 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. Telefonen har fått en primär bakre kamera med upplösningen 16 MP och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en 8 MP-kamera. 
I övrigt har mobilen fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 3100 mAh-batteri och Android 8.0 Oreo från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...