Uncategorized

Prestandaspecifikationer till Huawei P20 Pro läckta

Den 27e mars kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya mobiltelefoner. Vad de kommer heta har det varit en het diskussion om, men nu ser det ut som att de kommer heta Huawei P20 och P20 Pro. 


Det ser ut som att Huawei kommer presentera ett riktigt kraftpaket med P20 Pro. Mobilen kommer med största sannolikhet vara utrustad med den nya processorn Kirin 970 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.
Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...