Uncategorized

Här är Huawei MediaPad M5 – kommer i två storlekar

Huawei har under eftermiddagen offentliggjort två nya tablets. Det handlar om MediaPad M5, en platta som kommer i storlekarna 10,8″ och 8.4″. 


Den ena versionen av plattan har fått en 10,8 tumsskärm med upplösningen 2560 x 1600 pixlar. Samma upplösning gäller för den något mindre plattan med 8,4 tumsskärmen. Under huven har plattorna fått processorn Kirin 960 med 4 GB RAM och med upp till 128 GB inbyggt minne (32/64 och 128 GB är det som gäller). På baksidorna har plattorna fått enkla 13 MP-kameror medans vi på framsidan hittar enkla 5 MP-kameror.

I övrigt har plattorna fått högtalare från Harman Kardon, fingeravtrycksläsare monterad på framsidan, batterier som ska räcka upp till 11 timmars användning och Android 8.0 Oreo från start.

Det ser ut som att vi i Sverige kommer få ta del av 10,8 tumsvarianten av plattan. Versionen med 64 GB inbyggt minne (endast Wi-Fi) kommer kosta 4490 kronor medans varianten med både Wi-Fi och LTE kommer gå loss på 4990 kronor.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...