Apple jobbar på billigare Macbook Air

Enligt uppgifter skulle Apple ta och skrota sin Macbook Air-serie för att istället satsa på en ny serie datorer. Så ser fallet inte ut att bli menar Ming-Chi Kou. 

Det har länge sett ut som att Apple skulle presentera något annat istället för företagets Macbook Air, en dator som sett likadan ut väldigt länge. Men enligt Ming-Chi Kou kommer Apple presentera en Macbook Air senare i år, men enligt källan ska datorn bli billigare versioner men fortfarande erbjuda en skärm på 13 tum. Detta innebär med största sannolikhet att datorn inte kommer få lika bra prestanda som tidigare modeller skulle fått motsvarande år, eller att Apple väljer att använda sig av billigare material.

3-macbook-air-mqd32ll-a-laptop-core-i5-silver

Källa

Just nu: få sex månader gratis Supercharging via denna länk!

2 comments

Comments are closed.