Uncategorized

Det här kan vara specifikationerna för HTC U12

Enligt en källa kommer HTC hålla ett event i april där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet HTC U12. Det här kan vara specifikationerna till HTC:s nya flaggskepp!

Enligt källan kommer HTC U12 få en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning tillsammans med formatet 18:9. Under huven sitter processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter för första gången i en HTC-mobil dubbla 12 MP-kameror. På framsidan sitter istället en 8 MP-kamera.
I övrigt kommer mobilen ha stöd för dubbla SIM-kort, ett 3980 mAh-batteri, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...