Uncategorized

Android P kan komma att erbjuda en grym funktion

De flesta stör sig antagligen rejält på personer som försöker nå dig fast du både lägger på tre och fyra gånger. Nu påstås det att Google arbetar på en funktion för att förhindra att SPAM-samtal.


Eller rättare sagt påstås det att det kommer komma upp en liten notis i Android P om det är ett potentiellt SPAM-nummer som ringer dig. Detta är något som redan idag kan förhindras med appar från Play Store, men nu sägs det alltså bli en inbyggd funktion i nästa stora Androidversion.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...