Spotify Uncategorized

Hackad app från Spotify sprider sig

Det ser ut som att någon eller några kommit över appen Spotify och dessutom hackat den. Detta är uppgifter från Feber.se. Spotify arbetar naturligtvis för att lösa problemet.

Spotify rekommenderar att man installerar om appen för att säkra upp så att man inte får ta del av någon hackad information. Spotify uppger att man för en kort stund tog bort appen från Play Store och App Store, men företaget berättar nu att appen är tillbaka.

open-graph-default.png

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...