Hackad app från Spotify sprider sig

Det ser ut som att någon eller några kommit över appen Spotify och dessutom hackat den. Detta är uppgifter från Feber.se. Spotify arbetar naturligtvis för att lösa problemet.

Spotify rekommenderar att man installerar om appen för att säkra upp så att man inte får ta del av någon hackad information. Spotify uppger att man för en kort stund tog bort appen från Play Store och App Store, men företaget berättar nu att appen är tillbaka.

open-graph-default.png

You might be interested in …

Motorola Moto X (2016) listas i GFXBench – Ställer sig Motorola i skaran tillsammans med LG och Huawei?

Okategoriserad

Det märks att fler och fler tillverkare börjar implementera dubbla kameror på baksidan av deras high-end telefoner. Vi har hittills fått se Huawei och LG göra det. Men det sägs även att Apple kommer göra detsamma med iPhone 7 Plus. Nu ser det ut som att Motorola också tänker ställa sig till skaran då ett […]

Read More

Det här visar ZTE upp idag

Okategoriserad

ZTE kommer, som jag skrivit i ett tidigare inlägg så kommer ZTE visa upp en ny enhet under dagen. Av inbjudan att döma så kommer ZTE presentera en ny telefon i Nubia-serien, kallad Nubia Z11 Mini S. Under dagen har den kinesiska sidan TENAA publicerat en del information & bilder på telefonen. Om vi börjar med att […]

Read More

Nexus 6P mot LG G4

Okategoriserad

Vi har gjort ett test på båda enheterna, men hur står de sig mot varandra egentligen? Därav har vi nu bestämt oss för att göra en jämförelse mellan de två. När vi har skrivit om de två telefonerna i samma kategorier så utser vi en vinnare i varje kategori. Båda två är fantastiska telefoner, men […]

Read More